Долю бог напевно создае

Вера Деревьянко
Долю я свою не знаю

 з перших днів вона мене лякає

 неможу я   страхи і біль  терпіти

 хочу вільно безпроблемно  жити

Почуття в душі міняю
вони основа щастя знаю

Долю Бог напевно создає

а потік життя

нам щастя порціонно видає