Що таке кохання?

Майа Калинская
Ти знаєш, що таке кохання?
Ти чув про нього хоч колись?
Чи може ти і чув, і знаєш,
І ти від нього вже втомивсь?

Тягар тяжкий  спаде на душу
І поведе у забуття.
Ти будеш мріять про спокусу,
Що змінить все твоє життя.

Та є один такий недолік,
Який не дасть тобі літать.
І краще у житті твоєму
Кохання цього все ж не знать.

Але такого не буває.
Як жаль, та й в тебе у житті
Буде таке, що не полюблять
Тебе за почуття твої.

І ще ти лиш не побивайся,
Бо це нічого не дає.
І в темноті ти не ховайся,
Бо серце каменем стає.

А всі свої чарівні мрії
Ти у блокнотик запиши.
І всі свої п'янкі надії
Назавжди в ньому залиши.