Пародия

Василий Дубина
   ЛУКІЯ
-"Звичайно, Луша разом з ним
Валялась в клуні на соломі,
І пил стовпом,  неначе дим
Сідав на стіни і полову.
          * * *
-Лилася пісня солов'я,
У вербах трудиться зозуля:
- "Ку-ку", - друге її ім'я -
В повітрі сновигає куля.
        "Три життя"- (Лукія).
               О, Лиманський.
      
    ПАРОДІЯ

З'явилась юності пора -
Цвіте трояндою Лукія,
Бо незамазана нора,
І в серці тьохка аритмія.
З'явилась в неї така сила...
Та бач, на голову як сніг:
То на руках вона ходила,
А то прийшла на пальцях ніг.
І Луша вже в такій роботі,
В свекрухи добра канапа,
Повітря повно в неї в роті,
Ще й в руки з радощів хапа.
Валялась Луша на соломі,
Та де взялася тая муха,
Павло "воркує" весь в полові,
Ніде не робить, я..я чуха.
Нормальні хлопці біля хати,
А де-хто впав у параліч,
А ненормальні - всі жонаті,
І лізуть з Лушею на піч.
Все те, що сталось, - під "вопросом?"
Так було тяжко, просто жах!
Зоставсь поет з"красивим носом"
Сидіти в гейші на руках.
У вербах трудиться зозуля -
"Ку-ку" - нам пилкою пиля,
В повітрі сновигає куля -
Шука поета іздаля.
 
         Василь Дубина. 11.12.2017р. 11:17.























Щей в руки з радощів хапа