10, 12, 2017 Болит потому что

Светлая Две Тысячи 10
Ты маеш рацыю, мой сябар, калі крычыш так гучна пра правы. Не варта нам чакаць пакуль за нейкі хабар вядомы блазн зноў атрымае нашы лёсы для гульні. Гуляюць усе...Налева і направа шпурляюць жыццямі сумленных грамадзян... Няма шукаць нам сёння дзе ўправы... Аблога, ганьба і знявага ўсім. Ні мовы роднай не пачуць з устатку. На словы дзеі ўсе сыйшлі ўшчэнт. Зганяюць беларусаў у шчыльны статак, каб рускамоўным даць прастору нешта склеіць. І робяць, далібог, і ганарацца, што не здаюцца ў сваёй упартай здрадзе... нацыі.