Остання л тня н ч

Анастасия Бобрикова
Серпень в сльозах сріблистих
З вітром прийшов до хати.
І заховав у листі
Запах зірок і м'яти.

Він нахилився до мене
Й серце відкрив ключима.
Серпень з обличчам клена
Й сонячними очима.

І у дитячих грудях
Серпень залишив Слово.
Солодко сплячі груди
Сповнила колискова.

Серпень в слозах сріблистих
З вітром покинув хату;
Тільки зосталось листя,
Запах зірок і м'яти.