Заживемо!

Василий Дубина
По слідах гімну
Лиманської громади.

- Ми заживемо найкраще у світі,
Ще Україна така молода...
Будуть радіти батьки наші й діти,
Якщо будуть в хаті - хліб, сіль і вода!

            Оце так - ДА!
А можливо ще щось потрібне, щоб радіти?

       13.12. 2017р. 08:20.