13. 12. 2017

Светлая Две Тысячи 10
Жартаўлівы спіч
-------------------
Вось сапсавалі рыбны дзень мне... Чакала тыдзень...ну, з нядзелі хіба. А зараз і не выкінуць , не з'есці, бо чорта зноў у кватэру ўнеслі. Ды хоць бы мёртвага, жывым вуглы абтрэслі... Такая марачка маленькая паўстала: забыць як страшны сон....на сёння сплю я мала, таму мне годнае хоць што тут прапануйце! Няма? Дык упалюйце ж! А я аддзячу вершам жартаўлівым. Не ведаю, як вам, а мне дык " у жылу"