Говорять Вeликi Свiту Цього Лeся Украiнка

Белякова Светлана Николаевна
Чесний покриву не потребує.

То не любов, що присяги боїться.

З рук смерті люди дістають безсмертя.

Всі – жінки, коли вони кохають.

Немає честі нападати ззаду.

Тільки зрада шлюб християнський розлучити може.
А справжній – тільки смерть.

Поетична мова – це найприродніша мова.

Сум не має дна.

Смерть – це велика всесвітня, космічна самота.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg