Чим я тебе причарував? усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Дідусь  запитує дружину:
–Ріднесенька, відкрий причину,
Чим я тебе колись причарував?
Можливо, богатирський вигляд мав?

–Взяла в полон не ця спокуса, –
Сміється жінка, – чорні вуса.
Сьогодні їх немає? Не біда!
Тобі пасує сива борода!
11.12.2017