ЗИМА

Леонтина
Перед Різдвом зима на білих крилах,
Замела,завюжила снігом землю вкрила.
Все на шляху прикрасила готуючись
                до свята,
Світлого,прекрасного народження дитяти.

ІСУС ХРИСТОС рождається,іде на грішну землю
Сніжинки мов ті янголи в танку кружляють чемно.
А віхола з хурделицею намели заметів,
Зима крокує впевнено по землі планеті!