Самогоночка бабы Катерины...

Николай Липов 2
на украинском языке

Якщо є цибулина
І сала добрий шмат
Та повная чарчина -
Це настрою гарант !

Горілочка смачненька,
Цукрова, мов медок,
Але така міцненька
Після отих чарок,

Бо баба Катерина
Знає горілки смак,
Не та, що з магазину,
В неї вона - первак !

15.06.2014