Говорять Вeликi СвiтуЦього Павло Григорович Тичина

Белякова Светлана Николаевна
Я єсть народ, якого
Правди сила
ніким звойована ще не була.
Яка біда мене,
яка чума косила! —
а сила знову розцвіла.
Щоб жить — ні в кого права
не питаюсь.
Щоб жить — я всі
кайдани розірву.
Я стверджуюсь,
я утверждаюсь,
бо я живу.

Не той тепер Миргород,
Хорол - річка не та.


     І рости і діяти нам треба.
Так, щоб аж гриміло з краю в край.



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg