ОсталосЬ...

Александр Филатов 10
Не сунь москаль нам рило до корита-
( Ти з дуру "пiсню" цю учора голосив?)
У нас Америка з Европой-татко, мамця ,
А ви русня нам зовсiм не брати- родня !
Не треба вашого нам газу та вуглля!

У нас все добрэ,як нiколи -дуже файно!
Все на халяву, безкоштовно з Пенсiльванii от Трампа,
В мiстах та селах кожен день бухло, салют та свято,
Мы взагалi так ще не жили зроду  дуже гарно!


Не зупиНить "Гопак"той Мишико- грузин,нi Юля-Юла,Петя-Панда!
Бандера не прийшов,порядок не навiв -мудак...Це зрада!!!
Здобули з дуру цей веселый цирк...от Нуланд та Обамки,
А Курт у Волкер нас послав на...*** и Крым з Донбассом.

З Донбассу "кiборгiв" везуть вже сотнями в гробах,
Там не здаеця сепар-,коллорад- москаль,
А може щось з макiтрою чубатою не так?
Можливо лохонулись знову "свiдомити" ми дурнi,
Бо обдурили нас "рiдня заморська" ,та новi "брати"?
ОсталосЬ взять трембiту  та завить-хохли....ХОХЛИ!!!

"Кобзарь"
16.12.2017.
http://www.stihi.ru/2017/12/16/10272