Частушки. пакахала 127

Микола-Стихоплёт
ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА… 127

Палюбида я в краваци
 З милым в хОванки гуляци,
 У глубоким у брэду
 Нахадзиць Васька ялду…

Пакахала, палюбила –
 Бабак трохи зарабила,
 Атдалася и цякаць –
 Фраеров страстных шукаць...

Пакахала неяк Зина
 Наркамана и грузина,
 Стала страстна прыставаць –
 Дай мне травку пажуваць…

Пакахала я сцилягу,
 Бичаватага брадзягу,
 Хоць адзет хрэнова Вова,
 Но снашаецца ён клёва…

 Микола-стихоплёт 2015