Танцювала порошинка. Загадка

Левиа
Танцювала порошинка,
сіла тільки на хвилинку,
та подружок стала звати
щоби разом танцювати,
подружки поприлітали
та кружляли все кружляли.
Чути скрізь було їх сміх
а кружляв то білий(Сніг)