Падаю

Алексей Иванович Цуркан
А я падаю, падаю,
падаю
В твоє небо с землі
падаю
Певне зайве собі вигадую,
Щось з минулого пене
згадаю
Але падаю,
Стрімко падаю
У провалля твоїх
Очей.
Та за тебе вже хтось
вирішив
Вже тебе він собі
Винайшов
Неймовірну таку
Випросив,
І додому для себе
Взяв.
Я лунаю, як звук
пострілу,
Наче лезо в руці, гострий я
Я йому вже сказав,
Ось тобі!
Але пьєска -
Такий жах.
Прибереш роздовбаний посуд,
Промовчиш, як підказує досвід
Протерпиш, бо в тебе мати.
Витреш пил, підлогу і
Ґрати.
Ти змогла! Прокричить пляма,
Вже на стіл накриває мама,
Ти на скибки наріжеш долю,
Долю гарну - дівочу волю.
Свою молодість і красу.
Я піду, бо я трохи
Зайвий
Голосний і якийсь я
Крайній
Невгомовний, не семетричний
У цій сторі про рух,
Одвічний.
Ось як буде,
Як має
Бути,
Тільки так - вимкнути
і забути!
Ти шепочеш:"Мовчи краще.
Не чіпай зайвих слів
Хащі"
А я падаю, знову падаю,
У свою до тебе
Любов.