Частушки. пакахала 137

Микола-Стихоплёт
ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА… 137

Пакахала падлеца,
 Вельми страстнага хлапца,
 Ён мяне угаварыв –
 Абрухацив и забыв…

Пакахала футбалиста –
 Футбаляра я кахаю,
 Хрэн яго сасу мясисты
 И в вароты прапускаю…

Пакахала забулдона
 Я з бичовскага прытона,
 Став мне бич той наливаць
 И в прытон да сэбе зваць…

Пакахала малыша,
 Забулдыгу алкаша,
 Став ка мне ён прыставаць –
 Мол, ужо пара даваць…

 Микола-стихоплёт 2015