Шерше ля Голубка

Олег Кравченко 38
_______________________
Закохався Чорний Ворон,
Та в Голубку Білу,
Звісно:  серцю не накажеш,
Якщо прикипіло.
А Голубка покохала
Юного СокОла,
Що кружляв навколо неї,
Цілий день по колу.
   Еміль ДУБРОВ

Голубки до добра не доведуть...
Тож  вОрони самотні-одинокі
ВорОн собі нехай мерщій знайдуть,
А не ширяють там, де хижий Сокіл!
  © Олег КРАВЧЕНКО