Завжди так

Мокренко Хром Олег
Коли увірветься той день у життя
Навколо розквітне барвінок
Нові розпочнуться в душі почуття
Не вирвати з серця сторінок

А поки зима, ми сміятися будем
І в  теплі обійми горнутись
Щоб снігом не віяло в груди
Щоб з холодом десь розминутись

А потім ще й вкраде нас тепле літо
Дощами будуть кульки по воді
По келихах життя усе розлито
В коханні ми навіки молоді