Святковий ранок

Летиция Ларио
Вечiр в темрявi розтанув,
I минулий рiк,
Наче промiнь у туманi
Промайнув i зник.

Iграшки, святковий ранок,
Подарунки, смiх.
Світлий, сиплеться Рiздвяний
За віконцем снiг.