Santa Magic Spell

Сергий Дубенко
MERRY CHRISTMAS DEAR KIDS -
HERE I AM WITH ALL MY GIFTS:
CANDIES, SWEETS AND MAGIC SPELL,
CANCHA HEAR MY JINGLE BELL?
Singing:
JINGLE BELL, JINGLE BELL -
JINGLE ALL THE WAY...
HEY, HEY, HEY!
IT'S A REAL HOLYDAY!
HEY, HEY, HEY!
IT'S A REAL SNOWY DAY!
WHAT A HOLYDAY IS COMING?
CHRISTMAS TIME IS COMING CHILDREN,
COME WHAT MAY!
MAYBE RAIN, MAYBE SNOW,
BLOW HIGH, BLOW LOW -
SANTA TAKES HIS BAG AND GO!
YOU CAN DANCE AND SING THE SONG,
YOU CAN PLAY -
SANTA'S COMING TO YOU CHILDREN,
COME WHAT MAY!
HEY, HEY, HEY! HAPPY HOLYDAY!
HEY, HEY, HEY! HAPPY SNOWY DAY!
CANCHA HEAR MY MAGIC BELL?
YES! YES! YES!
Singing:
JINGLE BELL, JINGLE BELL,
JINGLE ALL THE WAY!...
ONE, TWO, THREE, ONE, TWO, THREE -
SANTA LIGHTS UP CHRISTMAS TREE!
HURRAY! HURRAY!
IT'S A REAL HOLYDAY!
HURRAY! HURRAY!
SANTA'S COMING, COME WHAT MAY!

12/18/2017.
Kyiv