Все може бути

Майа Калинская
Знаєте, все може бути.
Все, що захочеш бува.
Тільки дивіться, щоб серце
Не захопила туга.

Колючками не вкривайте
І не робіте твердим.
Просто надійтесь на краще
Й ніколи не вірте усім.

Жаль, та не всі люди в світі
Хочуть робити добро.
Кожен не буде хотіти
Зберегти душу твою.

Кожен не буде любити
Тебе, яким б ти не був.
Кожен не буде учити
Того, що ти не здобув.

Знаєте, й так обійдеться.
Усе на світі пройде.
Те, що було не вернеться,
А душа знов зацвіте.