Щиро дякую за честь...

Владимир Прохода
Щиро дякую за честь
Спілкуватись при нагоді,
Хай літа не в перешкоді,
Заплутають може десь...

Хоч не дуже їх багато,
Та вони, як мама й тато,
Виглядають сумовито,
Як у полі пізнім жито...

Що поробиш, це життя,
Де немає вороття
І запізне каяття
Вже не гірке відчуття...

Ця потреба для душі,
Як усі мої вірші,
Гідний висновок думок,
Розуміння помилок...


 П.В.М.      17.12.2017г.