Може, якось уночi

Майа Калинская
Може, якось уночі
Прийдеш ти до мене в сні.
Прийдеш й що ти мені скажеш?
Чого доброго розкажеш?
Та я знаю, що це буде:
Щастя мені не прибуде.
Не почую я слова,
Що почути б воліла.
Про що зможем говорити,
Як не можемо любити?
Знаю я такеє слово,
Що пояснить мою мову
Й слово це таке - нічого.
Нічого тобі сказати,
Нічого і показати.
Як же зміг ти так прожити:
Нікому тебе любити?
Може, ти когось полюбиш
Й душу цю вже не погубиш.
Може й так... А може й ні...
Не приходь до мене в сні.