Сонце сходить Буденнiсть чи свято?

Катерина Жебровська
Сонце сходить… Буденність чи свято?
Світло радо оновлює кров…
Світанкові гаптуються шати…
Небо щедро дарує Любов…

Сонце сходить… Притишене дійство…
Чародія народження дня…
Розмальовує світ нелінійність…
Безумовність приймає Земля…

Сонце сходить… Проміння крізь хмари
Обціловує весело Яв…
Видозмінені форми і барви
Розгортають палітру звучань…

Сонце сходить… Буденність чи свято?
Неповторна життєвість краси…
В со-Творіння Небесна посвята…
Вознесіння в Любов на Землі…

12.12.2017