А десь хурделило навстрiч

Катерина Жебровська
А десь хурделило навстріч
Земне й Небесне…
Жбурляло сніг, збивало з ніг…
Загрузне? Змерзне?

А десь свистіло і ревло
Чуже й незнане…
Дороги кригою стягло…
Знайде? Впізнає?

А десь тремтіло і плелось
У візерунки…
Ліпило… Віяло… Мело…
Навчиться бути?

А десь сміялось навздогін,
Здіймалось в хмари…
Ховало в круговерті тінь…
Відчує чари?

18.12.2017