Пара фраз

Василий Дубина
По слідах гімна Лиманської громади.

       ...Хай будуть здорові батьки наші й діти,
       Вода буде в домі, хліб, сіль на столі.
                В. Бикова.    

На нашій дорозі, на нашім роздоллі,
Тепер заживемо, козак не журись.
Їж хліб ти із сіллю, на вільнім порозі,
Води в нас доволі, візьми та й напийсь.

Як глянеш навкруг, то аж серце тріпоче!
Ніде не побачиш такої краси:
Як в казці чудово, та я чомусь хочу -
Хоч м'яса , чи сала, а чи ковбаси.

В минувшій Радянській "задовбаній" владі,
Такої ми б долі собі не знайшли.
Спасибі Вкраїні, спасибі громаді,
Що ми, як цибуля, усі розцвіли!

      20.12.2017р. 10:12.