Вiдхiдливе серце

Анатолий Потиенко
Давно я розумію: гроші – зло,
Від них чекай то лиха, то напасті…
Мені з грошима вічно не везло:
Їх відбирали чи хотіли вкрасти.

Та зла на них я довго не таїв,
В негоду навіть відкривав їм дверці:
- Заходьте, грійтесь, любі ви мої!
Відхідливе, мабуть, у мене серце.
                20.12.2017 г.