У потойбiччя

Бондаренко Михаил
У потойбіччя

Крихка реальність насмішлива,
Де з тінню грає душа,
Ніщо не зрівняється з біллю,
Безодня тягне жива.

Відтінками різними бавиться,
Відкриті двері до зла,
Ніщо не врятує від холоду,
Роздягнуте тіло святе.

Але якщо біля темряви,
Стоїш ти мовчки в сльозах,
Не зійдеш до світла ніколи,
Лишаючи душу в гріхах.