Крилами

Лана Рыженко
Крилами…я стаю крилами,
Дивлячись в очі твої,
Милий мій, ти  — певно милий мій,
серце злітає до мрій...

Скільки не бачила й не чула,
Образ твій — серця тату,
Немає часу і простору,
Значить тебе я люблю...



14.09.2016