Хлопецm

Марта Лейцюсь
Хлопець неймовірної вроди,
Загубив десь її, виходить...
Як йому жити тепер,
Якщо загубив він себе?

Не тільки вроду, а й душу
В житті він собі нарушив.
Всіх - на розтерзання псам,
А після - добровільноно сам...

Ці захцянки дурної голови...
Сенсу в житті не вловили!
Засіли надто глибоко,
Що має хтось бути "під боком".

Не так! Всього життя кохання
Хвилювання, бажання, мовчання!
Від ночі до ранку, від ранку до ночі
Одні очі кохали інші очі.

М.Л. 21.12.17р.