Пiзня осiнь

Анис Грэйс
Сади пожовклі,
Зів`яле листя,
Стежки промоклі,
Туман імлистий.
Холодні ночі,
Похмурі ранки,
Самотні кручі,
Луги в серпанку.
Спізніла квітка
В сухому зіллі,
Зелена гілка
Серед бадилля.
Крик журавлиний
Над небокраєм,
І шепіт липи
У тихім гаю.
Танок журливий
Дощових крапель,
Хмаринок сивих
Сумна отара.
В повітрі – туга,
У серці – пісня.
Пора розлуки –
То осінь пізня…

24.09.2017