Донечка

Аттикова
Світло гасне у віконці,
Наче полум'я в ночі,
Я читаю казку донці-
Спіть уже, питливі очі!

Ніч лягає на будинок-
Буде з нами до світання.
У вікні - рядки хатинок,
Місяць шле своє вітання...

Засипай, моя дитинка
А я поруч посиджу,
Сердця моєго частинка,
Я тихесенько, ато ще  розбуджу..