Порада для осла

Владимир Солошенко
Рішив осел: Пора вже буть при владі,
але для цього треба більшість в раді.
Коли є гроші, то проблем нема,
Рішає швидко їх ваша кума.
Рука лиш руку миє, так в житті завжди,
Без любих друзів не далеко й до біди.
Тепер ти в раді-маєш певний шанс,
Щоб за поради друзям дать аванс.
Із них собі візьми значну частину,
За ту платню, навіщо гнути спину.
Що любі друзі там дають пораду,
Багато, ще ослів приходить в раду.
Відкриті списки тих,що йдуть до влади,
Тоді робити краще буде рада.