Стернi золотавi органи

Елена Иржанская
Стерні золотаві органи...

Там сльози мої всі і рани...

Усі... Та, якби ж то усі!..

Молочними   дибоногами

Летіла  тинами-стернями!..

Хліб той на воді? --

                на сльозі...







07.04 2017 год