Мiсяц, наче човник пропливае

Свирина Нинель Анатольевна
Мiсяц, начє човник пропливає;
Вiн спустився з неба, хочє спати.
Зiрочок блискучiх, цiла зграя,
Почала активнiше блищати ....

А над морем синiм: знову тиша! -
Скрiзь навколо - Божа благодать!
Майстер пензликом чудово пише
Новий, гарний свiт - не передать!

Ця неперевершена картина,
.... Душу мою, начє зiгрiває!
Бог є Майстром Всесвiту людини.
Знаками Вiн з нами Розмовляє!
*******
23.12.2017 г.