На колiнах стоячи - прости

Михаил Генсёр
На колінах стоячи - прости,
Вищим будь, коли карають нижчі.
Сам Христос благословив катів,
На Голгофі - милував, не нищив...
Вчись прощати щонайменше зло,
Від образ не мучся і не сердься:
Хай би що там в світі не було -
Вчись любити за велінням серця!