Так в руки зимно...

Руслан Церковный
Так в руки зимно…
А на вустах так солодко.
На тих, яких залишила свій слід,
Твоя інтимна
Любов, як музика
І я, мов пташка, йду у перший свій політ.

Зірки навколо…
І тишина німою,
Лягає на блідий від снігу світ.
А ми по колу,
Разом з тобою,
Кружляємо у коліях своїх орбіт.

І хай то вродою,
Чи, може, спокоєм,
Твоя любов мене тримає, мов магніт.
Своєю згодою,
Без миті докору,
Я йду, як пташка, в перший свій політ.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2017