Зорныя шлях

Аластриона Леля
Закаханыя зоры ля межавых сцежак,
Ля сузор'яў ды Млечнага шляху.
Спяць няведамым сном,
Покуль прыйдзе пара
Нам вяртацца на межы ля Грані.

Ты па Млечнаму шляху
Прайдзешь басанож,
Каб вярнуцца у Храм
Зорнай Вечнасці.
Там не будзе ўжо больш
А ні суму, трывог,
Там цяпло будзе
Ў бязмежнасці.

Калі ласка, вярніся,
Як прыйдзе пара...
Мы ўдваіх пройдзем
Зорным тым шляхам...
Будуць песні спяваць
Нам абодвум вятры...
Будуць зоры свяціць
Каля Храма...

А пакуль зоры спяць,
Бо яшчэ не пара
Нам вярнуцца ўдваіх
Зноў да Храма....