На Новый год...

Евгений Филиппов-Заонегин
                Inne Ivanochko

Пусть Новый год приносит радость
В дома без войн и без смертей,
И мир командует "парадом",
Неся свободу для людей.

Я всех сердечно поздравляю
Сегодня с раннего утра:
Друзей желанных обнимаю,
С кем не обмолвился вчера.

И Вас,конечно,без сомненья,
Со Львова мой далёкий друг,
С известной долей сожаленья,
Что не могу расширить круг.

Когда и музыка,и речи
О дружбе снова говорят;
И с ёлкою сердечный вечер
Всем душу радует и взгляд.

           25.12.2017г.

      На Новий рік... 

                Inne Ivanochko

Хай Новий рік приносить радість
Всім нам без воєн і без смертей,
І світ командує "парадом",
Несучи щастя для людей.

Я всіх сердечно повітаю
Сьогодні з раннього ранку:
Друзів бажаних обіймаю,
З ким не обмовився вчора.

І Вас,звичайно,без сумніву,
Зі Львова мій далекий друже,
З відомою часткою тужіння,
Що даль не зблизиться напружась.

Коли і музика,і мови
Про дружбу знову говорять;
І з елкою серцевий вечір
Всім душу тішить і погляд.

25.12.2017 р.