Чекай на мене...

Владимир Прохода
Чекай на мене
Моя доле,
Ти незбагненна,
Чисте поле
Колись було,
Як я родився,
Гуло село
І люд молився.
Була і Слава,
Совість, честь
А та держава
Тепер десь...
Мої літа-
Моя печаль,
Все відлітає
В вир на жаль,
Моє минуле
Мій кумир,
Та дременуло...
Вік сокир,
Повсюди війни,
Ворожнеча
І в душі рідній
Порожнеча...
То що ж полишу,
Про що згадають,
В віршах напишуть:
Нехай жадають
Другої долі
Собі і людям,
Мир у долоні,
Щасливі будні!


 П.В.М.   26.12.2017г.