Ми iз рiзних свiтiв

Михаил Онищенко2
         Ми  із  різних  світів.

Ми  із  різних  світів,  бажань  та  емоцій,
Не  ховали  ніколи,  своїх  почуттів.
Набивали  і  гуль,  на  кожному  кроці, 
І  завдавали  всім  болю,  від  своїх  слів.

Я  холодний  мов  лід,  а  ти,  як  той  промінь,
Який  у  багатті,  саме  синім  горить.
Від  цілунків  твоїх,  розтане  і  камінь,
А  від  ніжних  обіймів,  сердечко  щемить.

Маєм  свій  досвід  і  далеке  минуле,
Напевно  здобутки  і  звичайні  гріхи.
Не  раз  за  життя  у  проблемах  тонули,
Так  бувало  завжди  і  в  минулі  віки.

Ми  з  різних  світів,  маєм  право  на  щастя,
Ідемо  в  новий  день,  не  спіткнувшись  в  пітьмі.
І  я  впевнений  в  тому,  нам  усе  вдасться,
Бо  знаємо  добре,  чого  варті  самі.


                10:00.26.12.2017.