Материнська доля

Клавдия Дмитрив
Материнська  доля нелегка:
Вона  наповнена  і  радістю і болем.
На батьківську не схожа…не  така -
Вона проходить терням   й чистим  полем.

Материнська  доля непроста:
Вона  ж  бо  оповита  вся   думками,
Для неї  діти – власнії перста,
Які  летять  з  гнізда  її  птахами.

Материнська  доля  золота,
Адже не кожному  судилось  її знати.
Її  не  передать  із  уст в уста.
Не всім  судилось  мати ймення -  МАТИ.

Материнська  доля не  для всіх:
Вона  - для  обраних…для обраних  Всевишнім.
І  заздрить  материнській  долі   -  гріх.
Вона  є  святістю…є  святістю  і  вічним.

26.12.2017  р.