Кыш

Ильдар Багманов9
Кар ява, кояш юк,
;ылытмый кояш к;пт;н.
Мен; чыршы куйдылар
Я;а ел безг; килг;н.
Балалар к;леп уйныйлар,
Чанада шуалар.
; ;ти-;ни аларга карыйлар,
К;леп-к;леп карыйлар.

ориентировочно 1995-1996 гг