Не говори мен тих сл в

Ирина Мандыбура
Не говори мені тих слів
Яких не хочеш говорити
Я не примушую тебе
Коханням вічним гомоніти

Якщо кохаєш,  то тримай
Якщо не любиш,  то піду
Та не бреши і не вдавай
Що любиш лиш мене одну

Коли насправді серце б'ється
Душа до космосу злітає
Коли ти бачиш в іншій сонце
Яке взаємністю палає

Я не триматиму те серце
Яке закохане не в мене
Я не скую його в кайдани
Й не відпущу його у небо

Віддам лиш тій,  яка чекає
Вірно, ніжно,  гарно любить
Лиш не обманюй мене,  милий
Душа навіки не забуде