Nieko naujo. Ничего нового

Лайма Дебесюнене
Nieko naujo siandien mano gatvej –
Susitiko liudesys vienatve.
Jie ilgai apie mane kalbejo,
O paskui savais keliais nuejo.

Apie laime retkarciais galvoju
Ir minu pedas keliu savuoju.
Kartais dziugesys mane aplanko
Tarsi paleista strele is lanko.

As dabar esu dekinga lemciai –
Truko liudesio ikyrus panciai,
O vienatve, tarsi isprotejus,
Susirinko daiktus ir isejo.

Ничего нового

Ничего со мною не случится –
Просто время очень быстро мчится.
Одиночество и грусть встречались,
Обо мне поговорив, расстались.

Я про счастье иногда мечтаю,
От невзгод и трудностей страдаю.
Надо радость испытать и скуку,
А порою – горе и разлуку.

Я теперь своей судьбой довольна –
Грусть ушла, и я гуляю вольно,
Одиночество собрало вещи
И ушло, не мстит зловеще.