Сумую за тво ю любов ю

Ирина Мандыбура
Сумувати - значить любити
Означає на когось чекати
Означає це все - дорожити
Або просто вірно кохати

Згадую я твої очі
Усмішку ніжну і рідну
Яка сниться кожної ночі
І якій я люблячи вірю

Я сумую лиш за тобою
Не за сонцем,  і не за цвітом
Я сумую за твоєю любов'ю
Яка пахне виноградом і літом