Епiграми

Олександр Мачула
Відкриється небесна брама
і родить Муза епіграму.
Чи личить взагалі поету
писати оди і памфлети?
Чи варто затівати битву,
щоб ковзати по лезу бритви?
Покращить щоб кардіограму –
писать не треба епіграми!

28.12.2017