Я чую подих твiй i сльози

Бондаренко Михаил
Я чую подих твій і сльози

Хоч і немає крил
У тебе за спиною,
Але ласкавий, дивний погляд,
Зігріти зможе навіть камінь,
І розтопити в серці лід.
Не можу знову подивитись
На твої очі і журбу,
Несу я вічно за плечима,
Але у сні ти знов приходиш,
До губ торкаєшся моїх.
Я чую подих твій і сльози,
Злітають гірко із очей,
Тебе немає більше поруч,
В кімнаті темрява глуха,
Усе поглинула навіки.