Хай стеляться дороги легко-легко

Катерина Жебровська
Хай стеляться дороги легко-легко…
Хай Небеса дарують Чистоту…
Хай мимоволі заздрить навіть дехто,
Але єство не сіє гіркоту…

Хай світ сміється різнокольорово…
Хай світиться від радості Душа…
Хай зводяться оновлені Основи,
Але не крає серце чорнота…

Нехай вогонь висвячує на Силу…
Нехай вода примножує Дива…
Нехай всього достатньо буде тілу,
Але красу не сліпить глупота…

Нехай прозорість – у думках й бажаннях…
Хай глибина – у поглядах й словах…
Нехай Любов – у зустрічах й прощаннях,
Але життям не править марнота…

28.12.2017